Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet

Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet
Friptura de porc cu crusta de Crumb este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 608 calorii, 79G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de porc, pătrunjelul, pesmetul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crumb De Pâine De Rozmarin Friptură De Porc, Friptură din New York Strip Loin cu crustă de usturoi-ierburi, și Friptură Din New York Strip Loin Cu Crustă De Usturoi-Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați coapsa de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De PorcCarne De Porc
2
Așezați coapsa de porc pe o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Se amestecă împreună pesmetul și următoarele 4 ingrediente; apăsați amestecul de pesmet pe partea superioară a coapsei de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De PorcCarne De Porc
4
Coaceți la 425 timp de 15 minute; acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista