Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet
Friptura de porc cu crusta de Crumb este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 608 calorii, 79G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de porc, pătrunjelul, pesmetul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crumb De Pâine De Rozmarin Friptură De Porc, Friptură din New York Strip Loin cu crustă de usturoi-ierburi, și Friptură Din New York Strip Loin Cu Crustă De Usturoi-Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați coapsa de porc cu sare și piper.
Așezați coapsa de porc pe o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună pesmetul și următoarele 4 ingrediente; apăsați amestecul de pesmet pe partea superioară a coapsei de porc.
Coaceți la 425 timp de 15 minute; acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Coaceți 1 oră până la 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.