Friptură de porc cu citrice melasă au Jus

Friptură de porc cu citrice melasă au Jus
Friptură de porc cu citrice melasă au Jus este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 794 calorii, 102G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, sucul de portocale, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Friptură De Porc Citrice, Citrus-Herb Friptură De Porc, și Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți carnea de porc cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se presară cu rozmarin și piper negru, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți timp de 20 de minute sau până când temperatura citește 145 grade F (63 grade C), pe termometrul pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Amestecați amidonul de porumb, bulionul, sucul de portocale, melasa și zahărul brun până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Încălziți uleiul rămas în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă. Gatiti pana cand amestecul se fierbe si se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă portocalele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
10
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

1kilogramefriptură de porc dezosatăfriptură de porc dezosată1parmezan raszahăr brun ambalatzahăr brun ambalat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSupa de pui Swanson (naturala, naturala sau certificata Organic)Supa de pui Swanson (naturala, naturala sau certificata Organic)1parmezan rasmazăre congelatămazăre congelată3Crustă: firimituri de biscuiți grahammazăre congelatămazăre congelată1cp. legume (de exemplu, spanac)1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1cp. legume (de exemplu, spanac)felii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2Crustă: firimituri de biscuiți graham4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțirecotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțirecotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțire2cp. legume (de exemplu, spanac)coaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă21 litru de lapte integral, la temperatura camereiportocale, decojite și tăiate în bucățiportocale, decojite și tăiate în bucăți0cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch454ardei habeneromuschiulet de porc integralmuschiulet de porc integral591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata sau ceapa tocataceapa tocata sau ceapa tocata2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1cp. legume (de exemplu, spanac)frunze uscate de rozmarin, frunze de cimbru zdrobite sau uscatefrunze uscate de rozmarin, frunze de cimbru zdrobite sau uscate1parmezan ras1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2cp. legume (de exemplu, spanac)1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista