Friptură de porc cu citrice melasă au Jus

Friptură de porc cu citrice melasă au Jus
Friptură de porc cu citrice melasă au Jus este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 794 calorii, 102G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, sucul de portocale, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Friptură De Porc Citrice, Citrus-Herb Friptură De Porc, și Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți carnea de porc cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se presară cu rozmarin și piper negru, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți timp de 20 de minute sau până când temperatura citește 145 grade F (63 grade C), pe termometrul pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Amestecați amidonul de porumb, bulionul, sucul de portocale, melasa și zahărul brun până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Încălziți uleiul rămas în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă. Gatiti pana cand amestecul se fierbe si se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă portocalele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
10
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

1kilogramefriptură de porc dezosatăfriptură de porc dezosată12 lingurițe de pudră de usturoizahăr brun ambalatzahăr brun ambalat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSupa de pui Swanson (naturala, naturala sau certificata Organic)Supa de pui Swanson (naturala, naturala sau certificata Organic)12 lingurițe de pudră de usturoimazăre congelatămazăre congelată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmazăre congelatămazăre congelată1Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Bucăți de caramele Heath Barfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor2Bucăți de caramele Heath Barcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă21 litru de lapte integral, la temperatura camereiportocale, decojite și tăiate în bucățiportocale, decojite și tăiate în bucăți0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.muschiulet de porc integralmuschiulet de porc integral591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata sau ceapa tocataceapa tocata sau ceapa tocata23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1Bucăți de caramele Heath Barfrunze uscate de rozmarin, frunze de cimbru zdrobite sau uscatefrunze uscate de rozmarin, frunze de cimbru zdrobite sau uscate12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista