Friptură de porc cu citrice melasă au Jus este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 794 calorii, 102G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, sucul de portocale, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Friptură De Porc Citrice, Citrus-Herb Friptură De Porc, și Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți carnea de porc cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se presară cu rozmarin și piper negru, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți timp de 20 de minute sau până când temperatura citește 145 grade F (63 grade C), pe termometrul pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Amestecați amidonul de porumb, bulionul, sucul de portocale, melasa și zahărul brun până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Umăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Încălziți uleiul rămas în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă. Gatiti pana cand amestecul se fierbe si se ingroasa, amestecand constant. Se amestecă portocalele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă
3 Bețișoare De Covrig
10
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ