Friptură De Porc Cu Cidru Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu cidru de gătit lent este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 307 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, apă, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o băutură accesibilă. 129 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte, și Slow Cooker Cidru De Mere Tras De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 din ceapă, 1/2 din măr și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Transferați în aragazul lent împreună cu cidrul de mere și apa.
Combinați sarea, piperul, ghimbirul și făina într-un recipient puțin adânc. Apăsați ușor friptura pe amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile.
Îndepărtați orice exces de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea. Rumeniti carnea de porc in uleiul incins, intorcand pana devine aurie pe toate partile.
Așezați friptura rumenită în aragazul lent și împrăștiați țelina și ceapa și mărul rămas deasupra. Gatiti la foc mic timp de 4 ore, apoi adaugati morcovi. Gatiti inca 3 ore.
Scoateți friptura gătită într-un platou încălzit, aranjați morcovii în jurul fripturii și serviți cu sucurile strecurate din aragazul lent.