Friptura de porc cu cidru de gătit lent este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 307 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, apă, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o băutură accesibilă. 129 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte, și Slow Cooker Cidru De Mere Tras De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 din ceapă, 1/2 din măr și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați în aragazul lent împreună cu cidrul de mere și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați sarea, piperul, ghimbirul și făina într-un recipient puțin adânc. Apăsați ușor friptura pe amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Îndepărtați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea. Rumeniti carnea de porc in uleiul incins, intorcand pana devine aurie pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați friptura rumenită în aragazul lent și împrăștiați țelina și ceapa și mărul rămas deasupra. Gatiti la foc mic timp de 4 ore, apoi adaugati morcovi. Gatiti inca 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Scoateți friptura gătită într-un platou încălzit, aranjați morcovii în jurul fripturii și serviți cu sucurile strecurate din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm