Friptură De Porc Cu Cidru Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Cu Cidru Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu cidru de gătit lent este o lactate gratuit băutură. Această rețetă face 8 porții cu 606 calorii, 78g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 259 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper măcinat, apă, cidru de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Rețete similare sunt Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte, și Slow Cooker Cidru De Mere Tras De Porc.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 din ceapă, 1/2 din măr și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Transferați în aragazul lent împreună cu cidrul de mere și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Combinați sarea, piperul, ghimbirul și făina într-un recipient puțin adânc. Apăsați ușor friptura pe amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Îndepărtați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea. Rumeniti carnea de porc in uleiul incins, intorcand pana devine aurie pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați friptura rumenită în aragazul lent și împrăștiați țelina și ceapa și mărul rămas deasupra. Gatiti la foc mic timp de 4 ore, apoi adaugati morcovi. Gatiti inca 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Scoateți friptura gătită într-un platou încălzit, aranjați morcovii în jurul fripturii și serviți cu sucurile strecurate din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista