Friptură De Porc Cu Cidru Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu cidru de gătit lent este o lactate gratuit băutură. Această rețetă face 8 porții cu 606 calorii, 78g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 259 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper măcinat, apă, cidru de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Rețete similare sunt Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte, și Slow Cooker Cidru De Mere Tras De Porc.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 din ceapă, 1/2 din măr și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Transferați în aragazul lent împreună cu cidrul de mere și apa.
Combinați sarea, piperul, ghimbirul și făina într-un recipient puțin adânc. Apăsați ușor friptura pe amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile.
Îndepărtați orice exces de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea. Rumeniti carnea de porc in uleiul incins, intorcand pana devine aurie pe toate partile.
Așezați friptura rumenită în aragazul lent și împrăștiați țelina și ceapa și mărul rămas deasupra. Gatiti la foc mic timp de 4 ore, apoi adaugati morcovi. Gatiti inca 3 ore.
Scoateți friptura gătită într-un platou încălzit, aranjați morcovii în jurul fripturii și serviți cu sucurile strecurate din aragazul lent.