Friptură De Porc Cu Boabe De Piper
Friptura de carne de porc cu boabe de piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 303 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Friptură De Porc Cu Boabe De Piper, Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Piper Verde, și Sichuan Peppercorn & 5 Spice Incrustate Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați grăsimea din friptură.
Combinați muștarul și laptele de unt.
Întindeți amestecul de muștar peste friptură.
Combinați pesmetul și următoarele 4 ingrediente; apăsați amestecul de pesmet uniform pe friptură.
Așezați friptura pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Coaceți la 325 timp de 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.