Friptură de porc cu Armagnac-sos de Prune

Friptură de porc cu Armagnac-sos de Prune
Friptura de porc cu sos Armagnac-Prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1085 calorii, 99G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, unt, prune uscate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Umplut Cu Prune, Friptură De Porc Cu Sos De Tigaie, și Friptură De Carne De Porc Cu Sos De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-o cratiță medie, aduceți armagnacul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați prunele și fierbeți la foc mic timp de 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
4
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat, semințele de caras și 1 linguriță de sare. Frecați amestecul peste coapsa de porc dezosată și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc DezosatăCarne De Porc Dezosată
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți raftul de oase de coaste într-o tigaie mare, cu carnea în sus și condimentați cu sare și piper. Puneți coapsa de porc pe raft, cu partea grasă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați cei 6 căței de usturoi curățați în tigaie și turnați în 2 căni de apă. Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți carnea timp de 30 de minute mai mult. Întoarceți grăsimea coapsei de porc în sus și prăjiți-o timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie timp de cel puțin 10 minute sau până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Într-un castron mic rezistent la căldură, amestecați untul cu făina pentru a face o pastă. Întoarceți partea cărnoasă a suportului pentru coaste în jos. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 3 căni de apă și fierbeți timp de 2 minute, răzuind bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Reduceți căldura la moderat și fierbeți timp de 10 minute, amestecând des și zdrobind căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Bateți 1/2 cană din sucurile de tigaie în pasta de unt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți suportul pentru coaste din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Bateți pasta de unt dizolvată în sucurile de tigaie și fierbeți, amestecând des, timp de 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați prunele și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Tăiați coapsa de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
Prune UscatePrune Uscate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista