Friptură de porc cu Armagnac-sos de Prune
Friptura de porc cu sos Armagnac-Prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1085 calorii, 99G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, unt, prune uscate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Umplut Cu Prune, Friptură De Porc Cu Sos De Tigaie, și Friptură De Carne De Porc Cu Sos De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o cratiță medie, aduceți armagnacul la fierbere.
Adăugați prunele și fierbeți la foc mic timp de 3 minute. Pune deoparte.
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat, semințele de caras și 1 linguriță de sare. Frecați amestecul peste coapsa de porc dezosată și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Puneți raftul de oase de coaste într-o tigaie mare, cu carnea în sus și condimentați cu sare și piper. Puneți coapsa de porc pe raft, cu partea grasă în jos.
Adăugați cei 6 căței de usturoi curățați în tigaie și turnați în 2 căni de apă. Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute.
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți carnea timp de 30 de minute mai mult. Întoarceți grăsimea coapsei de porc în sus și prăjiți-o timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie timp de cel puțin 10 minute sau până la 20 de minute.
Într-un castron mic rezistent la căldură, amestecați untul cu făina pentru a face o pastă. Întoarceți partea cărnoasă a suportului pentru coaste în jos. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat.
Adăugați 3 căni de apă și fierbeți timp de 2 minute, răzuind bucățile rumenite de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Reduceți căldura la moderat și fierbeți timp de 10 minute, amestecând des și zdrobind căței de usturoi.
Bateți 1/2 cană din sucurile de tigaie în pasta de unt până se omogenizează.
Scoateți suportul pentru coaste din tigaia de prăjire.
Bateți pasta de unt dizolvată în sucurile de tigaie și fierbeți, amestecând des, timp de 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie.
Adăugați prunele și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Tăiați coapsa de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sosul.