Friptură De Porc Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 223 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, friptură de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Aragaz Lent, Friptură De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați feliile de ceapă uniform pe fundul aragazului lent, apoi așezați friptura deasupra cepei. Într-un castron, amestecați împreună apă, zahăr, oțet, sos de soia, ketchup, piper negru, sare, praf de usturoi și sos fierbinte; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista