Friptura de porc Char Siu este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, ghimbir, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, pentru Char Siu-aka carne de porc prăjită Chineză, și Aragaz Lent Char Siu Friptură De Porc.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați carne de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider cel puțin 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Puneți carnea de porc și marinada într-un aragaz lent electric. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Scoateți carnea de porc din aragazul lent folosind o lingură cu fante; așezați pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru. Acoperiți cu folie de aluminiu; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Placă De Tăiere
Lingura Cu Fante
Aragaz Lent
6
Adăugați bulion la sos în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când sosul se îngroașă. Se toacă carnea de porc cu 2 furculițe; se servește cu sos.