Friptură de piept de curcan cu Zesty freca uscat

Nevoie de un fel principal fără lactate? Friptura de piept de curcan cu frecare uscată Zesty ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 355 calorii, 67g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de ulei de măsline, sare de ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Friptură De Piept De Curcan, și Piept De Curcan Prăjit Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înveliți tigaia mare de prăjire cu spray de gătit cu ulei vegetal antiaderent. Frecați curcanul pe toate părțile cu ulei de măsline și suc de lămâie.
Se amestecă sare de ceapă, praf de chili, oregano uscat, chimen, praf de usturoi, ienibahar și cayenne într-un castron mic. Frecați 1 1/2 linguri amestec peste curcan.
Prăjiți curcanul în cuptor timp de 1 1/2 până la 2 1/2 ore sau până când temperatura internă înregistrează 165 grade F pe termometrul citit instantaneu.
Scoateți curcanul într-un loc cald; lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaia de prăjire.
Presărați făină și 1/2 linguriță de frecare uscată rămasă pe fundul tăvii de prăjire; gătiți la foc mediu-mare, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tăvii, timp de aproximativ 1 minut. Se amestecă treptat în bulionul de pui până se omogenizează; gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 2 minute. Strecurați sosul prin sită în barca cu sos; păstrați cald.
Tăiați fiecare 1/2 din pieptul de curcan din os. Înfășurați un 1/2 și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 4 luni, pentru utilizare ulterioară. Feliați alte 1/2 din piept de curcan și serviți cu sosul și piureul de cartofi, dacă doriți.