Friptură De Pește Cu Unt De Chili De Roșii

Friptura de pește cu unt de Chili de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 11,36 USD pe porție. O porție conține 1534 calorii, 93G de proteine, și 129g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, ceapa verde, sambal oelek și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, și Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii.
Instrucțiuni
Combinați peștele cu coaja și sucul într-un castron, acoperiți, dați la frigider aproximativ 1 oră.
Scurgeți peștele, aruncați marinada. Gatiti pestele pe o farfurie cu gratar cu ulei sau intr-o tigaie sau gratar. Până se rumenesc pe ambele părți și se fierbe.Unt De Chili De Roșii.Lăsați untul să ajungă la temperatura camerei. Bateți untul într-un castron până când este ușor și pufos, amestecați ingredientele rămase.Se amestecă amestecul pe o bucată de folie, se rostogolește ferm, se modelează într-un buștean, se congelează sau se dă la frigider până când este ferm.
Serviți pește acoperit cu unt de chili.Am făcut o fotografie a untului deasupra peștelui, dar durează destul de mult să se topească, așa că fie așez peștele sub grătar pentru a se topi, fie zap rapid, aproximativ 30 de secunde în cuptorul cu microunde pentru a se topi complet.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.