Friptură De Oală În Stil Italian

Friptură De Oală În Stil Italian
Friptura de oală în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 674 calorii, 52G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de roșii prune, bulion de pui, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Oală În Stil Italian, Friptură De Chuck În Stil Italian, și Carne De Vită Italiană Din Chicago (Stil Friptură La Oală) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele din centrul unei bucăți de pânză de brânză suficient de mare pentru a ține crenguțele de ierburi și legați-le într-un pachet cu sfoară de măcelar.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentează carnea de vită cu sare și piper, apoi pudrează ușor cu făină. Topiți untul într-o caserolă mare (6 litri) ignifugă setată la foc mediu-mare. Când se face spumă, adăugați carnea de vită și rumeniți-o pe toate părțile, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
3
Adăugați țelina, ceapa, morcovul și sacchul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie usor, aproximativ 2 minute. Ridicați focul la mare și adăugați sticla de vin. Gatiti pana cand vinul incepe sa fiarba, inca 2 minute, indepartand orice grasime care se ridica la suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
VinVin
4
Strecurați ciupercile porcini printr-o sită cu ochiuri fine, rezervând lichidul. Clătiți ciupercile sub apă curentă rece pentru a îndepărta orice nisip și adăugați-le în caserolă împreună cu lichidul de ciuperci strecurat, pasta de roșii și roșiile. Lichidul ar trebui să acopere doar carnea. Dacă nu, adăugați bulion de pui sau apă. Acoperiți caserola și coaceți-o la cuptor până când carnea este gătită și fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pasta De TomatePasta De Tomate
CiuperciCiuperci
TomateTomate
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
SitaSita
5
Scoateți carnea din caserolă pe o tăietură, acoperiți-o cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine și se aruncă punga cu legume și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Se toarnă bulionul înapoi în caserolă și se pune la foc mare. Aduceți la fierbere și adăugați săgeata și 1/4 cană de vin. Gatiti pentru a reduce si ingrosa lichidul, aproximativ 5 minute. Tăiați carnea în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
BulionBulion
CarneCarne
VinVin
8
Serviți imediat, lingând o parte din bulion peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Asocierea vinului: roșu mediu și roșu completvariație: dacă aveți resturi de carne, tocați-o și amestecați-o în orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
VinVin
10
Se încălzește și se servește ca sos de paste savuroase peste Penne gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne FiertePenne Fierte
Sos De PasteSos De Paste
11
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Tucci de Stanley Tucci cu Joan și Stan Tucci, și Gianni Scappin și Mimi Shanley Taft, cărțile galeriei din 2012 de la Circulatory
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista