Friptura de oală în stil casnic este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 333 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână morcovi, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Oală În Stil Casnic, Friptură De Vită În Stil Casnic, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți friptura de vită în cuptorul olandez; se presară cu 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați ceapa, usturoiul, cimbru și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Busuioc
Cimbru
4
Se toarnă bulion deasupra. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Coaceți la 177°.timp de 1 oră 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți cuptorul olandez din cuptor. Întoarceți friptura și adăugați cartofi, păstârnac și morcovi. Acoperiți; coaceți încă 45 până la 60 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Păstârnac
Cartofi
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
7
Cu lingura cu fante, scoateți friptura și legumele din cuptorul olandez; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Cuptor Olandez
8
Într-un castron mic, combinați apa, amidonul de porumb și restul de 1/4 linguriță de sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mare. Adăugați încet amestecul de amidon de porumb la picăturile din cuptorul olandez, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se ingroasa.