Friptură De Oală În Stil Casnic

Friptură De Oală În Stil Casnic
Friptura de oală în stil casnic este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 333 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână morcovi, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Oală În Stil Casnic, Friptură De Vită În Stil Casnic, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți friptura de vită în cuptorul olandez; se presară cu 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ceapa, usturoiul, cimbru și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
4
Se toarnă bulion deasupra. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Coaceți la 177°.timp de 1 oră 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți cuptorul olandez din cuptor. Întoarceți friptura și adăugați cartofi, păstârnac și morcovi. Acoperiți; coaceți încă 45 până la 60 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
7
Cu lingura cu fante, scoateți friptura și legumele din cuptorul olandez; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Într-un castron mic, combinați apa, amidonul de porumb și restul de 1/4 linguriță de sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mare. Adăugați încet amestecul de amidon de porumb la picăturile din cuptorul olandez, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Serviți sosul cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista