Friptura de oală în sos bogat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.91 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Un amestec de frunze de dafin, bulion de pui, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Sos Bogat De Curcan, și Sos de curcan ușor și bogat.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pe o farfurie mare se amestecă împreună masa de tort matzoh cu 1 lingură de sare kosher și 1/2 linguriță de piper. Se usucă carnea, apoi se acoperă cu amestec de făină matzoh, îndepărtând excesul (aruncați făina matzoh, dar rezervați farfuria).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Matzo
Piper
Carne
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală grea de 6 până la 7 litri, la foc mediu, până când uleiul strălucește. Carne brună pe toate părțile, totalizând aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați pe placă.
5
Reduceți căldura la mediu și adăugați ceapă, morcovi și păstârnac în oală cu 1 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie și să devină aurii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Legume
Păstârnac
Morcov
Ceapă
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați vin în oală și fierbeți, răzuind orice bucăți din fundul tigaiei până când vinul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion de pui, roșii în suc, cimbru, frunze de dafin și băț de scorțișoară în oală și aduceți la foc mic. Întoarceți carnea în oală și acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Baton De Scorțișoară
Supă De Pui
Frunze De Dafin
Cimbru
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se introduce la cuptor și se fierbe până când carnea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați carnea pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Îndepărtați crenguțele de cimbru, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
11
Transferați 2 căni de lichid de fiert într-un blender și pur și simplu până se omogenizează (aveți grijă când curățați lichide fierbinți). Se amestecă sosul piure în lichid în oală și se ajustează condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Aruncați șirurile din carne și tăiați-le în felii groase (se poate destrăma pe măsură ce o feliați pentru că este atât de fragedă), apoi întoarceți carnea în sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
1
* Friptura de oală poate fi făcută cu până la 2 zile înainte. Păstrați carnea fără felii în sos. Feliați carnea la rece (se va tăia mult mai ușor în felii mai îngrijite), apoi reîncălziți în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura