Friptură De Oală Prăjită Cu Foc Lent

Friptura de oală prăjită cu foc lent ușor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 362 calorii, 44G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi, usturoi, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Foc De Roșii. {Încet}, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Aragaz Lent Friptură Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Aranjați ceapa, cartofii, morcovii și usturoiul în fundul aragazului lent.
Puneți carnea de vită peste legume.
Se presară sare și piper.
Se toarnă roșiile peste carne de vită și legume.
Capac; gătiți la foc mare 4 până la 5 ore sau la foc mic 6 până la 8 ore.
Serviți carnea de vită și legumele cu sos.