Friptură De Oală Fiartă Cu Bere
Friptura de oală fiartă cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 714 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $3.59 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, păstârnac, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de oală fiartă cu bere, Friptură De Oală Fiartă Cu Bere, și Friptură Cu Lamă Superioară Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Condimentați friptura cu sare și piper și praf cu făină. Într-o oală medie din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați friptura; gatiti la foc moderat, intorcand, pana se rumeneste peste tot, 20 de minute.
Transferați pe o farfurie.
Gatiti slanina si transferati jumatate pe o farfurie.
Adăugați ceapa și usturoiul în oală și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați stocul, ale și pachetul de plante și aduceți la fierbere. Întoarceți carnea în oală, acoperiți și transferați la cuptor. Se fierbe timp de 2 1/2 ore sau până se înmoaie, întorcându-se o dată la jumătate.
Transferați friptura pe o farfurie. Strecurați lichidul de gătit într-un castron; aruncați solidele. Îndepărtați grăsimea și readuceți lichidul și carnea în oală.
Adăugați păstârnacul. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 45 de minute, până când legumele sunt fragede.
Transferați friptura pe o suprafață de lucru. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele într-un platou de servire adânc; acoperi. Se fierbe lichidul până se reduce la 3 1/2 căni. Se amestecă suspensia de amidon de porumb și se amestecă în lichidul care fierbe până se îngroașă.
Scoateți corzile din friptură și tăiați-le în felii groase; aranjați pe platou și turnați sosul deasupra.
Se ornează cu slănină rezervată.