Friptură De Oală Din New England Cu Aragaz Lent
Slow-Cooker New England Pot Roast este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 927 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină de aur, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de vită din New England în aragaz lent, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Aragaz Lent New England Clam Chowder.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti carnea de vita in ulei pana se rumeneste pe toate partile.
În aragazul lent de 4 până la 6 litri, așezați cartofii, morcovii și ceapa.
Puneți carnea de vită pe legume. Într-un castron mic, amestecați hreanul, sarea, piperul și 1 cană de apă; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți carnea de vită și legumele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
În ceașcă de măsurare cu 2 cani, turnați sucuri din aragaz; degresați excesul de grăsime din sucuri.
Adăugați suficientă apă în sucuri pentru a măsura 2 căni; se toarnă în cratiță de 2 litri. În recipientul bine acoperit, agitați 1/2 cană de apă rece și făina; se amestecă treptat în sucuri.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți sosul cu carne de vită și legume.