Friptură De Oală De Inspirație Japoneză

Friptură De Oală De Inspirație Japoneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală de inspirație japoneză. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 625 calorii, 50g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți daikon, morcovi, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Vită Și Tăiței De Inspirație Japoneză, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați friptura cu sare și piper și praf cu făină. Într-o oală medie din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați friptura; gatiti la foc moderat, intorcand, pana se rumeneste peste tot, 20 de minute.
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în oală și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați bulionul, mirinul, sosul de soia și anasonul stelat și aduceți la fierbere. Întoarceți carnea în oală, acoperiți și transferați la cuptor. Se fierbe timp de 2 1/2 ore sau până se înmoaie, întorcându-se o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Transferați friptura pe o farfurie. Strecurați lichidul de gătit într-un castron; aruncați solidele. Îndepărtați grăsimea și readuceți lichidul și carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați ciupercile, morcovii și daikonul. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 45 de minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Transferați friptura pe o suprafață de lucru. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele într-un platou de servire adânc; acoperi. Se fierbe lichidul până se reduce la 3 1/2 căni. Se amestecă suspensia de amidon de porumb și se amestecă în lichidul care fierbe până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Scoateți corzile din friptură și tăiați-le în felii groase; aranjați pe platou și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista