Friptura de iarbă cu legume este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de oală cu ierburi cu legume, File de porc cu ierburi cu legume prăjite, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură.
Instrucțiuni
1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită. Frecați cuptorul olandez cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Gatiti carnea de vita la cuptorul olandez la foc mediu aproximativ 10 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se presară cu maghiran, busuioc, sare, piper și usturoi; adăugați cidru și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Usturoi
Piper
Busuioc
Cidru
Apă
Sare
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore.
5
Adăugați legume, pătrunjel și, dacă este necesar, 1/4 cană de apă. Acoperiți și fierbeți aproximativ 45 de minute sau până când legumele și carnea de vită sunt fragede.