Friptură De Oală Cu Aragaz Lent

Friptură De Oală Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de oală cu aragaz lent ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de sos de vită, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1677 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați interiorul unui aragaz lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Întindeți feliile de ceapă în fundul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Întindeți făina pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
4
Presărați friptura de chuck cu sare și piper negru și rotiți friptura în făină pentru a acoperi toate părțile. Folosind marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți făina în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați friptura făinată în aragaz deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Bateți împreună amestecul de sos de vită, amestecul de pansament de fermă și amestecul de pansament Italian într-un castron și amestecați amestecurile cu apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Sos De VităSos De Vită
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Se toarnă peste friptura de chuck. Distribuiți morcovii în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Acoperiți aragazul, setat la scăzut și gătiți până când friptura este fragedă și sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista