Friptură De Oală Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de oală cu aragaz lent ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de sos de vită, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1677 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul unui aragaz lent cu spray de gătit.
Întindeți feliile de ceapă în fundul aragazului.
Întindeți făina pe o suprafață de lucru.
Presărați friptura de chuck cu sare și piper negru și rotiți friptura în făină pentru a acoperi toate părțile. Folosind marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți făina în carne.
Așezați friptura făinată în aragaz deasupra cepei.
Bateți împreună amestecul de sos de vită, amestecul de pansament de fermă și amestecul de pansament Italian într-un castron și amestecați amestecurile cu apă până se omogenizează.
Se toarnă peste friptura de chuck. Distribuiți morcovii în jurul cărnii.
Acoperiți aragazul, setat la scăzut și gătiți până când friptura este fragedă și sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 ore.