Friptura de oală balsamică poate fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură Cu Coaste Încrucișate Balsamice De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se presară friptura cu sare și piper. Într-un cuptor olandez rezistent la cuptor, încălziți uleiul la foc mediu. Friptură brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați țelină, morcovi și ceapă în aceeași tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați napi, cartofi dulci și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Nap
Usturoi Goya®
6
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul, oțetul și ierburile. Întoarceți friptura în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți carnea de vită și legumele; păstrați cald. Aruncați ierburile din lichidul de gătit; grăsime degresată. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în lichidul de gătit. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional