Friptura de oală balsamică poate fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură Cu Coaste Încrucișate Balsamice De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se presară friptura cu sare și piper. Într-un cuptor olandez rezistent la cuptor, încălziți uleiul la foc mediu. Friptură brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați țelină, morcovi și ceapă în aceeași tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați napi, cartofi dulci și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Nap
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul, oțetul și ierburile. Întoarceți friptura în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea de vită și legumele; păstrați cald. Aruncați ierburile din lichidul de gătit; grăsime degresată. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în lichidul de gătit. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)