Friptură De Mușchi La Grătar Cu Bara De Topping-Uri

Friptura de muschi la gratar cu bara de topping-uri este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare grosieră și piper măcinat, gust de ceapă dulce, chutney de roșii-ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți, Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, și Friptură La Grătar pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat