Friptură de mușchi hrănită cu iarbă cu spanac
Friptura de mușchi hrănită cu iarbă cu spanac este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Adobo-friptură de flanc marinată cu iarbă cu salată de spanac, Friptură de mușchi la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți, și Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare, cu fundul greu, la foc mare. În timp ce tigaia se încălzește, condimentați fripturile cu sare și piper pe ambele părți.
Adăugați uleiul, asigurându-vă că este suficient pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați fripturile și căutați pe 1 parte timp de 2 minute. Întoarceți-le și căutați pe cealaltă parte timp de 3 minute. (Acest lucru va găti fripturile la mediu-rare.)
Coborâți focul și adăugați 3 linguri de unt, usturoi și cimbru. Ungeți fripturile cu untul topit pe ambele părți timp de încă 1 minut.
Scoateți fripturile din tigaie și lăsați-le să se odihnească 2 minute.
În timp ce fripturile se odihnesc, scoateți usturoiul și cimbrul din tigaie și ștergeți excesul de unt.
Adăugați lingura rămasă de unt și lăsați-o să se rumenească la foc mare.
Adăugați șalotele și gătiți câteva secunde.
Se adaugă spanacul și se sotează, amestecând puternic, până se ofilește, aproximativ 1 minut.
Puneți un pat de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezați o friptură deasupra și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.