Friptură de miel cu unt de fenicul

Friptură de miel cu unt de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu unt de fenicul. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 453 calorii, 46G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat grosier, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Miel fript cu chimen și fenicul, Miel prăjit lent cu scorțișoară, fenicul și citrice, și Friptură de miel cu tarhon-unt de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele cu furculita intr-un bol mediu. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă 2 linguri de ulei în tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați tigaia direct deasupra a 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Adăugați mielul în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Ungeți mielul cu jumătate de unt condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Friptură de miel 30 de minute. Reduceți căldura la 350 cm. f; continuați prăjirea până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130 cm.f pentru mediu-rar, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Se transferă pe platou; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Lăsați să stea 20 de minute.
11
Îndepărtați grăsimea din picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Puneți tigaia deasupra a 2 arzătoare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați vin și bulion. Se fierbe până când amestecul este redus la 2 cani, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Bateți untul condimentat rămas (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Garnisiți mielul cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
16
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista