Friptură de miel cu unt de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu unt de fenicul. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 453 calorii, 46G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat grosier, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Miel fript cu chimen și fenicul, Miel prăjit lent cu scorțișoară, fenicul și citrice, și Friptură de miel cu tarhon-unt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele cu furculita intr-un bol mediu. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Se toarnă 2 linguri de ulei în tigaie mare de prăjire.
Așezați tigaia direct deasupra a 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Presărați mielul cu sare și piper.
Adăugați mielul în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Scoateți tigaia de pe foc.
Ungeți mielul cu jumătate de unt condimentat.
Friptură de miel 30 de minute. Reduceți căldura la 350 cm. f; continuați prăjirea până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130 cm.f pentru mediu-rar, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Se transferă pe platou; cort cu folie.
Lăsați să stea 20 de minute.
Îndepărtați grăsimea din picături în tigaie.
Puneți tigaia deasupra a 2 arzătoare la foc mare.
Adăugați vin și bulion. Se fierbe până când amestecul este redus la 2 cani, aproximativ 13 minute.
Bateți untul condimentat rămas (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Garnisiți mielul cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.