Friptura de miel cu toate garniturile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.59 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 97G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1480 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de morcovi, pulpă de miel, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Friptură De Miel Și Cartofi Prăjiți.
Instrucțiuni
1
Miel.Prefer să-mi prăjesc încet mielul și să dau căldura la sfârșit, așa că aceasta este rețeta pe care o postez, dar puteți găti mielul așa cum vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2
Așezați mielul pe tava de prăjire. Frecați mielul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se taie 3 fante peste partea de sus a miel chestii usturoi feliat în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, Optional
4
Presărați cimbru, salvie, rozmarin, mentă și pudră suplimentară de usturoi uniform peste vârful mielului.Gatiti mielul in cuptor foarte lent 100C timp de 3 1/2-4 ore, turnati cuptorul pana la 180C pentru Ultimele 1 1/2 si gatiti pana se rumeneste si gata dupa dorinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți mielul și înfășurați-l în folie pentru a vă menține cald creșteți temperatura cuptorului la 220C aceasta este pentru budincile Yorkshire (rețeta urmează mai jos.).Umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Mazare Decojita, Optional
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați 1/2 cană de apă clocotită în unt și bulion de pui pentru a se dizolva, apoi turnați acest amestec, adăugați restul de apă conform instrucțiunilor pachetului, amintindu-vă de minus jumătatea de cană deja adăugată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Puful se umple cu furculita, se adauga carnea de pui si se amesteca pana se combina bine.Notă: Dacă nu puteți obține carne tocată de pui, puteți folosi fileuri de pui și pur și simplu fluiera cu amestecul de bare până când nu există bucăți de carne de pui în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Așezați umplutura fie într-un vas mare de copt, fie prefer să folosesc două mici, astfel încât să pot așeza câte unul la fiecare capăt al mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit 200C timp de 35 de minute, până se rumenesc deasupra și se fierbe.Notă: fac asta mai devreme în timpul zilei și doar reîncălzesc în cuptorul cu microunde.Broccoli Conopidă Brânză.Tăiați broccoli și conopida în florete medii și mici,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați suficientă apă într-o cratiță pentru a acoperi legumele, adăugați broccoli și conopida și fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Îndepărtați și strecurați lăsați legumele să stea ceva timp pentru a vă asigura că toată apa s-a scurs, altfel face ca sosul să meargă totul watery.In o tigaie se încălzește laptele, se adaugă puțină apă la făina de porumb și se amestecă se toarnă în lapte și se amestecă până când amestecul se îngroașă, nu vă faceți griji dacă pare destul de gros, este menit să fie.Aranjați broccoli și conopida într-o farfurie rezistentă la cuptor cu sos, presărați pesmet și brânză suplimentară deasupra și coaceți timp de 15-20 la 180C minute până se rumenesc și se încălzesc.Notă: Acest lucru poate fi făcut înainte și păstrat la frigider dacă faceți acest lucru, nu presărați pesmet sau brânză decât chiar înainte de a găti la cuptor.Cartofi.Par fierbeți cartofii într-o scurgere de cratiță, puneți-i într-un castron mare și acoperiți cu apă până când sunt gata de utilizare.Când întoarceți cuptorul până la 180C pentru gătirea finală a mielului, scoateți mielul din cuptor și adăugați cartofi în tava de prăjire, lingurați câteva sucuri din miel și prăjiți cartofii cu miel în ultimele 11/2 ore.Țelină Prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi Coapte
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Telina
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, Optional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Tăiați țelina în pene, combinați pene într-un castron cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Telina
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Transferați pene de țelină într-un vas de copt cu bulb de usturoi și coaceți în cuptorul de 180C timp de aproximativ o oră sau până când țelina este moale și maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți țelina într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Tăiați bulbul de usturoi în jumătate și stoarceți usturoiul din fiecare bec peste țelină, adăugați pătrunjel și aruncați pentru a combina servirea acoperită cu iaurt.Morcovi Cu Miere.Fierbeți morcovii până când se scurg doar fraged. Topiți untul într-o tigaie adăugați miere și morcovi aruncați pentru a combina și servi imediat.Porumb proaspăt pe știulete.Curățați frunzele exterioare din porumb îndepărtând toate bucățile strânse și spălați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
Telina
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați puțină apă într-o tigaie suficientă pentru a acoperi porumbul și aduceți la fierbere, adăugați porumb și fierbeți aproximativ 15 minute, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Tăiați untul în bucăți și frecați peste porumbul fierbinte până când porumbul este bine acoperit, serviți imediat.Budinci Yorkshire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
18
Bateți toate ingredientele împreună pentru a forma un aluat neted.Împărțiți aproximativ 2 linguri de ulei între o cutie de 12 găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
19
Se încălzește într-un cuptor fierbinte 220c timp de câteva minute, se scoate și se ține ușa cuptorului închisă pentru a se menține la căldură. Împărțiți aluatul între găuri și puneți-l înapoi în cuptor coaceți 15-20 de minute sau până devine auriu.Gravy.Nu am putut găsi o modalitate prin care să accepte 3 linguri de sucuri de tigaie sub ingrediente, așa că vă rugăm să adăugați acest lucru în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Adăugați sucuri de tigaie în vasul de sos cu granule și adăugați apă în funcție de cantitatea sugerată pe marca de granule tu use.To serviți: sculptați mielul și așezați-l pe un platou mare de servire cu cartofi și budinci Yorkshire toate celelalte feluri de mâncare servesc separat așezați toate felurile de mâncare pe masă pentru ca toată lumea să se ajute singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză