Friptura de miel cu sos de mentă proaspătă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, rozmarin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Miel Cu Sos De Mentă Proaspătă, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Friptură De Miel Cu Sos De Menta Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.într-o tigaie mare și grea, aruncați împreună ceapa, 1 lingură. ulei de măsline și usturoi. Se acoperă cu pătrunjel, crenguțe de rozmarin și crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați mielul pe crenguțe de ierburi. Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 2 linguri. ulei, rozmarin tocat și cimbru tocat; se condimentează cu sare și piper. Înveliți mielul cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Prăjiți mielul timp de 15 minute; reduceți temperatura cuptorului la 177° și prăjiți, ungând la fiecare 15 minute, până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii departe de os înregistrează145 pentru mediu-rar, 1 oră și 15 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Faceți sos de mentă: tocați grosolan menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se transferă într-un castron și se amestecă în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați mielul să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 15 minute. Tăiați mielul și serviți cu sos de mentă.