Friptură de miel cu sos de rodie
Friptura de miel cu sos de rodie este o fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Miel fiert în sos de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați mielul cu 1/2 linguriță sare și piper; adăugați mielul în tigaie. Saut 10 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Scoateți mielul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut timp de 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați vin roșu; aduceți la fierbere. Gatiti până când lichidul aproape se evaporă, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, 1 cană de bulion, suc și zahăr; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 10 minute), amestecand ocazional.
Combinați restul de 1/2 cană de bulion și făină, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine; aruncați solidele.