Friptură de miel cu sos de rodie

Friptură de miel cu sos de rodie
Friptura de miel cu sos de rodie este o fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Miel fiert în sos de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați mielul cu 1/2 linguriță sare și piper; adăugați mielul în tigaie. Saut 10 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți mielul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut timp de 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați vin roșu; aduceți la fierbere. Gatiti până când lichidul aproape se evaporă, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, 1 cană de bulion, suc și zahăr; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 10 minute), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
BulionBulion
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați restul de 1/2 cană de bulion și făină, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Adăugați amestecul de făină în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
12
Serviți sosul cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista