Friptură de miel cu sos de prune
Friptura de miel cu sos de prune este un fel principal care servește 12. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 282 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Paști. Un amestec de ienibahar măcinat, ceapă verde, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Sos de prune pentru miel, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de tigaie de struguri, și Friptură de porc cu sos de prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Îndepărtați învelișul subțire de grăsime din friptură. Faceți fante în carne; introduceți câte o așchie de usturoi în fiecare.
Așezați pe un raft într-o tigaie mare.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Între timp, pentru sosul de prune, într-o cratiță medie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați gemul, sosul de chili, sucul de struguri, sucul de lămâie și condimentul; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Coaceți cu 1 oră mai mult, ungând ocazional sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160 CP; bine făcut, 170 CP), ungând ocazional cu sos de prune. Aduceți sosul rămas la fiert;amestecați pătrunjelul.
Lăsați friptura să stea 10-15 minute înainte de sculptură.
Serviți sosul rămas cu friptură.