Friptură de miel cu sos de prune

Friptură de miel cu sos de prune
Friptura de miel cu sos de prune este un fel principal care servește 12. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 282 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Paști. Un amestec de ienibahar măcinat, ceapă verde, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Sos de prune pentru miel, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de tigaie de struguri, și Friptură de porc cu sos de prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați învelișul subțire de grăsime din friptură. Faceți fante în carne; introduceți câte o așchie de usturoi în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Așezați pe un raft într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, pentru sosul de prune, într-o cratiță medie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați gemul, sosul de chili, sucul de struguri, sucul de lămâie și condimentul; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Suc De StruguriSuc De Struguri
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
GemGem
6
Puneți friptura cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Coaceți cu 1 oră mai mult, ungând ocazional sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160 CP; bine făcut, 170 CP), ungând ocazional cu sos de prune. Aduceți sosul rămas la fiert;amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați friptura să stea 10-15 minute înainte de sculptură.
9
Serviți sosul rămas cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista