Friptură de miel cu Salsa Verde

Friptură de miel cu Salsa Verde
Friptura de miel cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 286 calorii. Un amestec de coajă de lămâie, mentă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură De Miel Cu Salsa Verde, Friptură de miel cu Salsa verde de lămâie-mentă, și T-Oase De Miel Cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 10 ingrediente într-un castron mare pentru salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați mielul pe suprafața de lucru, cu partea netedă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Presărați mielul cu sare și piper, apoi usturoiul. Frecați 1/4 cană de salsa verde în miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
UsturoiUsturoi
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Rulati miel. Folosind șnur de bucătărie, legați mielul la fiecare 2 inci pentru a ține împreună. (Mielul și salsa verde pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
MielMiel
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Lăsați mielul și salsa verde să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
MielMiel
6
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați mielul pe raft în tigaie. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a mielului înregistrează 120 de exemplare F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
9
Transferați mielul pe placa de tăiat; scoateți șirul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Tăiați transversal în felii subțiri. Aranjați mielul feliat pe platou. Pune niște salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
MielMiel
11
Serviți mielul, trecând salsa rămasă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
MielMiel

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista