Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă

Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu Pesto de migdale-mentă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 304 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, frunze de mentă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă, Friptură de miel cu cartofi noi și Pesto de mentă, și Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați sfoara din miel și tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Se usucă, se condimentează generos cu sare și piper și se freacă cu 1 lingură. ulei. Desfaceți friptura și condimentați în același mod. Se răcește 1 până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Blanch mentă 3 până la 4 secunde într-o oală cu apă clocotită (acest lucru va ajuta la menținerea frunzelor luminoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge imediat, se clătește cu apă rece și se rulează ușor în prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Pune menta, migdale, 1/3 cana de ulei, coaja de lamaie si 2 linguri. suc, fulgi de chile, 1 lingura. sare și 1 1/2 linguriță. ardei într-un robot de bucătărie și pulsează într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți mielul din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Răspândiți aproximativ o treime din pastă în interiorul mielului, lăsând un 1/2-in. frontieră. La pasta rămasă, adăugați 1 cană de ulei; condimentează cu sare, piper și mai mult suc de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Rulați mielul și legați-l la 1 in. intervale cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Rotiți în 1 lingură. ulei și miel brun peste tot, 5 până la 8 minute. Glisați tigaia de miel în cuptor și reduceți căldura la 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Prăjiți mielul, ungând la fiecare jumătate de oră cu picături de tigaie și întorcându-se la jumătatea drumului, până când înregistrează 135 la cea mai groasă parte pentru mediu-rar, 1 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Lăsați friptura să se odihnească 20 de minute.
12
Îndepărtați sfoara. Feliați peste cereale și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate49
Revista