Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu Pesto de migdale-mentă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 304 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, frunze de mentă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă, Friptură de miel cu cartofi noi și Pesto de mentă, și Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă.
Instrucțiuni
Îndepărtați sfoara din miel și tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Se usucă, se condimentează generos cu sare și piper și se freacă cu 1 lingură. ulei. Desfaceți friptura și condimentați în același mod. Se răcește 1 până la 2 zile.
Blanch mentă 3 până la 4 secunde într-o oală cu apă clocotită (acest lucru va ajuta la menținerea frunzelor luminoase).
Se scurge imediat, se clătește cu apă rece și se rulează ușor în prosoape de hârtie pentru a se usca.
Pune menta, migdale, 1/3 cana de ulei, coaja de lamaie si 2 linguri. suc, fulgi de chile, 1 lingura. sare și 1 1/2 linguriță. ardei într-un robot de bucătărie și pulsează într-o pastă grosieră.
Scoateți mielul din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit.
Răspândiți aproximativ o treime din pastă în interiorul mielului, lăsând un 1/2-in. frontieră. La pasta rămasă, adăugați 1 cană de ulei; condimentează cu sare, piper și mai mult suc de lămâie. Pune deoparte.
Rulați mielul și legați-l la 1 in. intervale cu sfoară de bucătărie.
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Rotiți în 1 lingură. ulei și miel brun peste tot, 5 până la 8 minute. Glisați tigaia de miel în cuptor și reduceți căldura la 25
Prăjiți mielul, ungând la fiecare jumătate de oră cu picături de tigaie și întorcându-se la jumătatea drumului, până când înregistrează 135 la cea mai groasă parte pentru mediu-rar, 1 până la 1 3/4 ore.
Lăsați friptura să se odihnească 20 de minute.
Îndepărtați sfoara. Feliați peste cereale și serviți cu sos.