Friptură de miel cu cartofi și ceapă

Friptura de miel cu cartofi și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 694 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de bulion de vită, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Rețete similare includ Friptură de miel cu cartofi și ceapă, Tocană de miel cu ceapă Cipolline și cartofi, și Pui prăjit cu cartofi și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. cu ajutorul unui cuțit mic ascuțit, tăiați fante de 1 inch adâncime, 1/2 inch lungime peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante. Frecați uleiul peste tot mielul.
Se amestecă cimbru, cimbru, rozmarin, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de ierburi peste tot mielul. Pune deoparte.
Unt Generos tigaie mare de prăjire.
Combinați cartofii, ceapa și stocul în oală mare (stocul nu va acoperi legumele). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt la jumătate fragede, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul de cartofi în tigaia pregătită; se întinde uniform în tigaie.
Se presară sare și piper.
Coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Așezați mielul în tigaie deasupra amestecului de cartofi. Prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de miel 130 F. pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră 50 de minute.
Scoateți din cuptor. Cort cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Felie subțire de miel. Aranjați mielul pe un platou mare. Înconjurați cu amestec de cartofi și orice sucuri din tigaie și serviți.