Friptură de miel cu cartofi noi și Pesto de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de miel cu cartofi noi și Pesto de mentă. Pentru $36.55 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 114g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 3955 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, cartofi noi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă, Rafturi glazurate de miel, și Rafturi De Miel Cu Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de ulei, usturoi și muștar într-un castron mic pentru a amesteca.
Transferați 1/3 cană amestec de muștar într-un castron mare; adăugați cartofi și aruncați pentru a acoperi.
Periați amestecul de muștar rămas peste miel.
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini.
Puree toate ingredientele, cu excepția crengilor de mentă în procesor.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 raft de miel, cu partea rotunjită în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Reveniți la foaia de copt. Repetați cu raftul de miel rămas.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute. Aranjați rafturile orientate unul spre celălalt, osul se termină și partea maro afară, la aproximativ 2 inci distanță pe aceeași foaie de copt; vârful unul spre celălalt, împletindu-se ușor oasele. Împrăștiați cartofii în jurul mielului.
Prăjiți mielul și cartofii până când termometrul este introdus în centrul mielului înregistrează 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Transferați mielul în platou și cort cu folie. Continuați să prăjiți cartofii până când sunt fierți și crocanți, amestecând o dată, cu aproximativ 15 minute mai mult. Înconjurați mielul cu cartofi, garnisiți cu crenguțe de mentă și serviți cu pesto.