Friptură de miel
Friptura de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 187 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, oregano, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Friptură De Miel Și Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Tăiați 12-14 fante de 1/2 in. adânc în friptură.
Combinați usturoiul, cimbru, maghiran, oregano, sare și piper; lingură 2 lingurițe în fante.
Ungeți friptura cu ulei; frecați cu amestecul de plante rămas.
Se coace, neacoperit, la 325 cm timp de 2-3 ore sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 cm., mediu, 160 cm., bine făcut 170 cm.).
Lăsați carnea să stea cu 15 minute înainte de feliere.