Friptură de miel
Friptura de miel ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 295 calorii, 42G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.91 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. Dacă aveți picior de miel, sare, mai multe usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de miel, Friptură de miel, și Friptură de miel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Puneți ceapa tocată, țelina și morcovii într-o tigaie.
Se presară cu puțină sare, piper și oregano.
Adăugați căței de usturoi.
Așezați mielul în tigaia de prăjire deasupra legumelor. Condimentați mielul cu puțin mai multă sare, piper și oregano.
Se introduce la cuptor pentru 15 minute.
Adăugați câteva căni de apă în tigaie, suficient pentru a nu se lipi.
Coborâți temperatura la 350 de grade și gătiți timp de 90 de minute.
Scoateți mielul, strecurați sucul din legumele prăjite rămase în tigaie și puneți-l într-o altă tigaie. Luați suc de legume strecurat și adăugați suficient amidon de porumb pentru a se îngroșa. Acesta este sosul de miel.
Feliați mielul și serviți cu sos, cartofi prăjiți și alegerea legumelor.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.