Friptură de miel
Friptura de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 164 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piper, miel american, carne de tocană de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, Friptură de miel, și Friptură de miel cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați rafturile să ajungă la temperatura camerei și condimentați peste tot cu sare și piper. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Întindeți carnea de tocană și ceapa pe fundul unei tigaie suficient de mari pentru a ține grătarul.
Așezați rafturile deasupra. Glisați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii fără a atinge osul citește 125 F până la 130 F sau până când carnea se simte fermă când apăsați ambele capete ale grătarului.
Transferați raftul(rafturile) pe un platou sau o tăietură, cortați liber cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.
În timp ce rack-urile se odihnesc, faceți jus-ul.
Puneți tigaia pe aragaz la foc mare și amestecați în jurul bucăților de carne până când carnea se rumeneste și orice sucuri s-au caramelizat pe fundul tigaiei. Aruncați grăsimea și readuceți tigaia la foc mare. Deglazați tigaia cu 1/2 cană de bulion, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe bulionul până se caramelizează într-un strat maro crocant, cu un strat de grăsime limpede deasupra.
Se toarnă grăsimea, se readuce tigaia la foc mare și se degajează tigaia cu un al doilea bulion de 1/2 cană, fierbând-o din nou. Deglazați tigaia cu restul de 1 cană de bulion, amestecând până când crusta s-a dizolvat în lichid, apoi strecurați lichidul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o barcă de sos încălzită.
Sculptați rafturile, tăind între coaste. Treceți jus la masă.
Retipărit cu permisiunea de la Meat: a Kitchen Education de James Peterson, 2012 zece presă de viteză
James Peterson este un scriitor alimentar premiat, instructor de gătit și fotograf care și-a început cariera culinară ca bucătar de restaurant la Paris în anii 1970. întorcându-se în Statele Unite în anii 1980, și-a perfecționat tehnicile de gătit franceze în timpul mandatului său de bucătar-partener la Le Petit Robert Din New York. Un instructor de gătit foarte apreciat de mai bine de două decenii, Peterson predă la Institutul de Educație Culinară (fosta școală de gătit din New York a lui Peter Kump). Prima sa carte, sosuri, a câștigat două premii James Beard din 1992; legume, mâncare franceză glorioasă, gătit și coacere i-au adus încă patru premii James Beard. Peterson gătește, scrie și fotografii din Brooklyn, New York.