Friptură De Hamburger Cu Sos Dulce De Ceapă-Ciuperci

Friptura de Hamburger cu sos dulce de ceapă-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 325 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amestec de sos brun, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de Hamburger cu ciuperci și sos de ceapă, Friptură de Hamburger cu sos cremos de ceapă, și Friptură Salisbury cu ciuperci și sos de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați feliile de pâine într-un robot de bucătărie 10 secunde sau până se toacă mărunt.
Așezați pesmetul într-un bol de amestecare; adăugați rotund măcinat și următoarele 4 ingrediente. Combinați ușor până se amestecă, folosind mâinile. Formați în chiftele de 4 (4 inci).
Bateți împreună amestecul de sos maro și 1 1/2 căni de apă.
Gatiti prajiturile in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau doar pana se rumenesc.
Scoateți chiftelele din tigaie.
Adăugați ciupercile și ceapa în tigaie și sotati 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă sosul pregătit și se aduce la fierbere ușoară. Întoarceți tortele în tigaie și puneți sosul peste fiecare tort. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 8 până la 10 minute.
Notă: pentru a merge mai departe, continuați cu Pasul 1 conform instrucțiunilor. Înfășurați fiecare tort individual în folie de plastic și puneți-l într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Înghețați până la 3 luni. Dezghețați prăjiturile congelate în frigider 8 ore; continuați cu pașii 2 și