Friptură de gâscă din Canada cu ciuperci-sos de Port

Roast Canada Goose cu sos de ciuperci-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.54 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2051 calorii, 90g de proteine, și 182G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, șalotă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gâscă clasică prăjită cu sos de cidru, Friptură de curcan cu sos de Port, și Friptură de vită cu sos de Port și Stilton.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Se presară cavitatea de gâscă cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Umpleți cavitatea lejer cu ceapă, ardei gras și crenguțe de pătrunjel. Legați picioarele împreună cu sfoară.
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea, ceapa, ardeiul gras și crenguțele de pătrunjel. Rezervați 1 lingură de grăsime de gâscă din tigaia de prăjire.
Încălziți grăsimea de gâscă rezervată într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și ciuperci; saut 5 minute.
Adăugați bulion de pui și port; gătiți timp de 6 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Combinați făina, laptele, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru într-un castron mic, amestecând bine cu un tel. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa.