Friptură De Ghee De Pui
Friptura de Ghee de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 990 calorii, 54g de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 90 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de schinduf, unt clarificat indian, pudră de turmeric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați orez ghee, Pește fiert în Ghee, și Orez Ghee Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru marinare: într-un castron mare, amestecați iaurt, suc de lămâie, turmeric, 1 lingură sare kosher și 1 linguriță piper.
Adăugați puiul și acoperiți bine. Sigilați vasul cu folie alimentară și refrigerați cel puțin 2 ore și până la noapte.
Pentru pasta de condimente: când este gata de gătit, încălziți 2 lingurițe de ghee într-o tigaie din fontă la foc mediu până când sclipesc.
Adăugați usturoi, frisoane, semințe de corriander, schinduf și chimen și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați condimentele și lăsați amestecul să se răcească.
Transferați într-un blender, robot de bucătărie mic sau mortar și pistil și măcinați într-o pastă fină.
Încălziți ghee-ul rămas în aceeași tigaie din fontă la foc mediu până când strălucește.
Lăsați excesul de marinată să picure din pui, apoi glisați ușor în ghee și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Faceți o curățare în mijlocul tigaiei între pui și adăugați pasta de condimente. Amestecați acel spațiu până când este parfumat, aproximativ 5 minute, înainte de a acoperi puiul.
Adăugați 1 cană de apă. Reduceți căldura la minim și lăsați să gătească până când puiul este complet gătit și cea mai mare parte a apei s-a uscat, aproximativ 10 minute.
Se servește fierbinte cu orez alb sau pâine.