Friptură de fustă marinată Pesto la grătar cu Fondue de brânză albastră

Friptură de fustă marinată Pesto la grătar cu Fondue de brânză albastră
Pesto la gratar marinat Fusta friptură cu Fondue brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 4.43 pe portie. O porție conține 785 calorii, 30g de proteine, și 70g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare și piper gri, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură de fustă la grătar Worcestershire cu cartofi cu brânză albastră, Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină, și Friptură De Fustă Marinată La Grătar.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 15 frigarui de lemn în apă rece timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Încălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Filetați carnea pe frigarui, condimentați cu sare și piper și înveliți cu pesto. Grătar la coacerea dorită. De asemenea, puteți găti carnea la mediu rar, apoi terminați-o la cuptor chiar înainte de petrecere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o tigaie mică la foc mediu-mic, gătiți untul, cimbrul și usturoiul până când usturoiul este moale, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați crema, ridicați focul la mediu și aduceți crema la foc mic. Gatiti pana cand crema este redusa cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Coborâți căldura pentru a menține o fierbere lentă.
7
Adăugați brânza și amestecați până când brânza este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Adăugați ardeiul și turnați într-o oală de fondue setată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista