Friptură De Fustă La Grătar Fajitas
Rețeta de friptură de fustă la grătar Fajitas ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, friptură de fustă de vită, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Friptură De Fustă La Grătar Fajitas, Fajitas - Arrachera - Friptură De Fustă La Grătar, și Fajitas cu friptură de fustă cu varză la grătar și Scallions.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Friptură la grătar 4 până la 5 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie, periați cu sos de friptură în ultimul moment.
Scoateți din grătar; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, tortilla la grătar 15 până la 30 sec. pe fiecare parte sau doar până se încălzește.
Combinați ingredientele rămase.
Tăiați carnea peste Bob în felii subțiri.
Se servește cu tortilla și amestec de fasole.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.