Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo

Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo
Friptura fusta la gratar cu sos de roșii prăjite dulce și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.76 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 853 calorii, 70g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper poblano chile, usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă la grătar și sos Tomatillo prăjit, Friptură de fustă marinată cu salsa de roșii prăjite, și Tacos cu friptură de fustă cu salsa de roșii prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați friptura de fustă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
2
Într-un blender, adăugați sucul de portocale, uleiul, cilantro, pătrunjelul, chimenul și usturoiul și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați marinada într-o pungă mare de plastic re-sigilabilă și adăugați friptura. Sigilați punga și agitați ușor pentru a acoperi friptura. Marinați friptura la frigider timp de 1 oră. Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Pentru sosul de roșii: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o foaie de copt, aruncați roșiile, usturoiul și serrano cu 1 lingură ulei de măsline, sare, piper și chimen. Prăjiți la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se transferă într-un blender și se amestecă cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mic și adăugați sosul din blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați agave și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
8
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
1
Întindeți creveții pe o foaie de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți creveții la cuptor până la fiert, 10 până la 12 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați fasolea, castravetele, ceapa, ardeiul gras, feta, pătrunjelul, coriandrul, sucul de lămâie, poblano, serrano și usturoiul într-un bol mare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați creveții, orzo și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă împreună, se gustă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Pentru a termina: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare și grătați friptura 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu/mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să se odihnească, apoi feliați friptura și serviți deasupra salatei acoperite cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Nota bucătarului: dacă faceți acest fel de mâncare pentru copii, puteți limita căldura înlocuind morcovii tăiați cubulețe cu ardeii serrano chile în sosul de roșii și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.

Ingrediente

1Oreos dublu umplutnectar de agavenectar de agave4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de fasole neagră, scurse și clătiteconserve de fasole neagră, scurse și clătite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei iute poblano tocatardei iute poblano tocat1piper serrano chile, înjumătățitpiper serrano chile, înjumătățit1piper serrano chile, tocat cu semințepiper serrano chile, tocat cu semințe2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.orzo, gătit la al denteorzo, gătit la al dente4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcastravete tocatecastravete tocate2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.feta sfărâmatăfeta sfărâmată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjite1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil2cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1halbăroșii dulci de struguriroșii dulci de struguri0Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel6creveți și cu veneSare și piper negru măcinatSare și piper negru măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tocatardei gras roșu tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, dimensiunea 31/40, decojite și deveinedcreveți, dimensiunea 31/40, decojite și deveined9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fusta friptură (desprefusta friptură (despre

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista