Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină
Friptura de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 469 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, frigarui de metal, brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Chow. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină, Friptură de fustă la grătar Worcestershire cu cartofi cu brânză albastră, și Salată De Friptură De Fustă Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Așezați vinul, usturoiul, piperul și sarea într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți un grătar în aer liber la mare(aproximativ 450 de metri F până la 550 de metri f).Între timp, pregătiți frigăruile: filetați jumătate din ciuperci pe 1 frigăruie prin centrul capacului și ieșiți prin tulpină. Repetați cu ciupercile rămase pe o a doua frigăruie. Filetați cantități egale de ceapă pe restul de 2 frigarui, lăsând 1/4 inch între bucățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
2
Ungeți ciupercile și ceapa peste tot cu ulei vegetal. Apoi periați ciupercile peste tot cu un strat subțire de sos Worcestershire; puneți frigăruile de ciuperci și sosul Worcestershire rămas deoparte. Condimentați frigăruile de ceapă cu sare și piper; pus deoparte.Frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
3
Așezați slănina pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, răsturnând la jumătate, până când slănina este crocantă, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Se scoate într-un castron mediu pentru a se răci, apoi se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați frigăruile de ciuperci și ceapă pe grătar și acoperiți grătarul. Gatiti, periand ciupercile cu sosul Worcestershire rezervat la fiecare 2 minute si rotind toate frigaruile pana cand ciupercile si ceapa s-au carbonizat si se inmoaie usor, aproximativ 13-15 minute in total. (Este posibil să mai aveți niște sos Worcestershire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
6
Scoateți frigăruile pe o foaie de copt sau pe un vas mare, acoperiți cu folie și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
7
Scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie; aruncați marinada. Frecați din nou grătarele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
8
Așezați friptura pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți până la mediu rar, răsturnând la jumătate, aproximativ 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească în timp ce terminați toppingul.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Scoateți ciupercile și ceapa din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Tăiați ciupercile în sferturi și adăugați în bol cu slănina. Tăiați grosolan ceapa și adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați brânza albastră și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Feliați friptura fustei și serviți cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.