Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină

Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină
Friptura de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Un amestec de vin, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă la grătar Worcestershire cu cartofi cu brânză albastră, Salată De Friptură De Fustă Cu Brânză Albastră, și Frigarui De Friptură De Fustă Cu Baie De Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați vinul, usturoiul, piperul și sarea într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
1
Încălziți un grătar în aer liber la mare(aproximativ 450 de metri F până la 550 de metri f).Între timp, pregătiți frigăruile: filetați jumătate din ciuperci pe 1 frigăruie prin centrul capacului și ieșiți prin tulpină. Repetați cu ciupercile rămase pe o a doua frigăruie. Filetați cantități egale de ceapă pe restul de 2 frigarui, lăsând 1/4 inch între bucățile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți ciupercile și ceapa peste tot cu ulei vegetal. Apoi periați ciupercile peste tot cu un strat subțire de sos Worcestershire; puneți frigăruile de ciuperci și sosul Worcestershire rămas deoparte. Condimentați frigăruile de ceapă cu sare și piper; pus deoparte.Frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați slănina pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, răsturnând la jumătate, până când slănina este crocantă, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se scoate într-un castron mediu pentru a se răci, apoi se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați frigăruile de ciuperci și ceapă pe grătar și acoperiți grătarul. Gatiti, periand ciupercile cu sosul Worcestershire rezervat la fiecare 2 minute si rotind toate frigaruile pana cand ciupercile si ceapa s-au carbonizat si se inmoaie usor, aproximativ 13-15 minute in total. (Este posibil să mai aveți niște sos Worcestershire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți frigăruile pe o foaie de copt sau pe un vas mare, acoperiți cu folie și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie; aruncați marinada. Frecați din nou grătarele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați friptura pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți până la mediu rar, răsturnând la jumătate, aproximativ 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească în timp ce terminați toppingul.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Scoateți ciupercile și ceapa din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
11
Tăiați ciupercile în sferturi și adăugați în bol cu slănina. Tăiați grosolan ceapa și adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați brânza albastră și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Feliați friptura fustei și serviți cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Fusta FripturăFusta Friptură
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista