Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă la grătar (Arracheras). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,27 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos fierbinte chipotle, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Fustă La Grătar, Friptură De Fustă La Grătar, și Friptură De Fustă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare friptură în jumătate transversal. Puneți într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Se amestecă berea, sucul de portocale, sucul de lămâie, sosul fierbinte și usturoiul, apoi se toarnă peste fripturi. Sigilați punga și refrigerați cel puțin 5 ore și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Sos Fierbinte
Usturoi
Friptură
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură medie-mare (consultați "Configurați grătarul: grătar Direct", mai jos). Păstrați la îndemână o sticlă de pulverizare umplută cu apă pentru orice apariție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scurgeți carnea și aruncați marinada. Ștergeți cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Se amestecă sarea și chimenul și se freacă în carne. Pulverizați ușor ceapa cu ulei și puneți, cu fripturi, pe un grătar de gătit curățat și uns. Nu acoperiți. Pentru coacere medie-rară până la medie (tăiată pentru a verifica), fripturi la grătar 3 până la 4 minute pe parte, dacă sunt mai mici de 1/2 in. gros; adăugați încă 1 minut pe fiecare parte dacă este mai mare de 1/2 in. gros. Întoarceți fripturile cel puțin o dată în timp ce faceți grătarul (mai mult dacă sucul începe să se adune la suprafață). Ceapa la grătar, întorcându-se o dată, până se rumeneste pe ambele părți și gătită, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Friptură
Chimen
Suc
Carne
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
După ce scoateți fripturile de pe grătar, lăsați să se odihnească 5 minute (astfel încât sucurile să se redistribuie prin carne) înainte de a le felia. Cu un cuțit ascuțit la o diagonală ușoară, tăiați bobul în benzi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Boabe
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Cuțit
6
Serviți carnea și ceapa cu tortilla, pene de tei și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Sos Fierbinte
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ceapă
Carne
7
Configurați grătarul: grătar Direct
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Pe cărbune: aprindeți 75 până la 85 de brichete într-un demaror de coș de fum (sau pe grătarul de combustibil); deschideți orificiile de ventilație ale grătarului. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, răspândiți într-un strat uniform (dacă doriți, lăsați o zonă mică goală pentru a crea o zonă mai rece). Verificați căldura: dacă vă puteți ține mâna 1 sau 2 in. deasupra nivelului de gătit-grătar doar 1 până la 2 secunde, adică căldură mare. Pentru căldură medie-mare, așteptați până când puteți ține mâna acolo doar 2 până la 3 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Pe gaz: rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 15 minute. Apoi reglați la căldura dorită.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.