Friptură De Fustă Gingered Cu Mazăre De Zăpadă, Ciuperci Și Ardei
Friptura de fustă Gingered cu mazăre de zăpadă, ciuperci și ardei este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 674 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $12.64 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână 2 linguri de ghimbir tocat fin (eu folosesc un microplane zester), apă, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Stil Szechuan amestecați friptura prăjită cu ardei, ceapă și mazăre de zăpadă peste tăiței, Mazăre De Zăpadă Gingered & Morcovi, și Turtă dulce cu creveți și mazăre de zăpadă.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.