Fusta friptură cu Gorgonzola Polentan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 330 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură de fustă cu mămăligă Gorgonzola, Friptură fustă balsamică cu nectarine, cireșe și Brânză Gorgonzola, și Friptură de fustă arsă cu roșii cherry cu vezicule și mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 căni de bulion și lapte într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la fierbere. Treceți treptat polenta în amestecul de bulion, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați friptura uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o placă de tăiat; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
7
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
9
Adăugați vin, cimbru și miere; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Combinați restul de 1 lingură de bulion și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri. Puneți 2 linguri de sos pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1/2 cană de mămăligă și 3 uncii de friptură.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.