Friptură de fund de top cu sos de muștar de whisky
Top Butt Steak cu sos de muștar whisky este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 324 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar din cereale integrale, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Porterhouse cu sos de ciuperci whisky, Friptură cu sos cremos de ciuperci de whisky, și Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky.
Instrucțiuni
1
Se usucă friptura și se presară cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Friptură
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi prăjiți friptura, întorcându-se o dată, aproximativ 8 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Lăsați friptura să se odihnească pe un platou, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
4
În timp ce friptura se odihnește, adăugați șalotă în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați whisky și aprindeți cu atenție cu un chibrit lung de bucătărie (aveți grijă; flăcările se vor ridica). Când flăcările se sting, amestecați bulionul și muștarul și fierbeți până când sosul se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Whisky
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați sucuri de carne din platou, apoi amestecați în unt și oțet.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.