Friptură de flanc înfășurată Petit Filet cu cartofi zdrobiți cu Creme Fraiche
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia dvs. de rețete, friptură de flanc înfășurată Petit Filet cu cartofi zdrobiți cu Creme Fraiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $13.06 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 1677 calorii, 80g de proteine, și 123G de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sparanghel, cartofi, ulei de măsline și piper măcinat. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încearcă Cartofi Zdrobiți Cu Hrean Cr Cromme Fra Croche, Cartofi Cu Cromme Fraiche Și Caviar, și Cartofi festonați cu Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: sfoară de bucătărie sau scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Cu un prosop de hârtie, ștergeți toate ciupercile curate. (Nu le înmuiați în apă și apoi le scurgeți. Ciupercile sunt ca niște bureți mici. Vor suge apă și vor deveni moale.) Tăiați și aruncați partea uscată de la capătul tulpinilor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Întindeți ciupercile pe o tigaie mare și stropiți cu puțin ulei de măsline. Se condimentează cu sare și se aruncă pentru a acoperi. Prăjiți ciupercile timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Folosind un prosop de hârtie, ștergeți filetele și friptura de flanc pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Presărați ambele părți ale cărnii de vită cu sare și piper. Frecați vârfurile filetelor cu 1 lingură de cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Lăsați filetele să stea, acoperite, pentru a le aduce la temperatura camerei înainte de gătit.
8
Feliați friptura de flanc pe lungime în fâșii de 1 inch și înfășurați fiecare filet în jurul marginilor cu fâșiile de friptură de flanc. Este posibil să aveți resturi de friptură de flanc. Legați fiecare filet cu sfoară de bucătărie sau introduceți o scobitoare pentru a ține friptura de flanc la filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
9
Când ciupercile sunt prăjite și frumos și maro auriu, scoateți din cuptor, lăsați să se răcească puțin și apoi tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de unt la foc mediu-mare. De îndată ce untul începe să baloneze și să devină spumos, aruncați ciupercile prăjite și orice ulei și picături de pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
12
Călește ciupercile timp de 8 până la 10 minute, apoi deglazează tigaia cu vinul roșu. Gatiti pana cand cea mai mare parte a vinului rosu s-a redus la aproape nimic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați jumătate și jumătate în tigaie în timp ce amestecați ciupercile. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați laptele și reduceți-l cu o treime. Ar trebui să aveți un sos bogat frumos, care acoperă spatele unei linguri și ține o linie prin ea. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Păstrați sosul cald până când este gata de servit. (Puteți să-l puneți într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă care fierbe ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
15
Spălați sparanghelul și, cu un cojitor de legume, îndepărtați stratul exterior de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
16
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
17
Încălziți o tigaie mare cu 1 linguriță de ulei de măsline și adăugați slănina. Amestecați și gătiți slănina până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
19
Adăugați oțetul de vin alb și gătiți câteva secunde, apoi scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
20
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare. (Dacă aveți o tigaie foarte mare, puteți pune toate cele 4 file în tigaie. Dacă nu, gătiți în loturi folosind 1 lingură de ulei pe lot. Nu vrei ca fripturile să se atingă. Vrem să obținem o căutare frumoasă pe exteriorul filetelor și pentru a realiza acest lucru, filetele dvs. au nevoie de spațiu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
21
Adăugați filetele în tigaia fierbinte și căutați până când filetul dvs. s-a relaxat până la punctul în care va da drumul tigaiei, aproximativ 3 minute pe o parte, apoi răsturnați.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
22
Adăugați o grămadă generoasă de unt în tigaia fierbinte și, când este topită, înclinați tigaia spre dvs., astfel încât untul să se adune într-un singur loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
23
Adăugați cele 3 crenguțe pline de cimbru. Acum, cu o lingură mare, începeți să vă ungeți filetele cu untul aromat de cimbru topit. Întoarceți fileurile, ungeți-le din nou pe fiecare și transferați-le la cuptor pentru câteva minute până când sunt fierte până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Aromat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
24
A servi: placă cartofii zdrobiți cu Creme Fraiche chiar într-o parte a Centrului farfuriei. Preluați filetele din cuptor și scoateți șirul sau scobitorii. Sprijiniți un filet de cartofi. Acoperiți cu sosul de ciuperci și așezați sparanghelul în fața fileului. Praf cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
25
Spălați cartofii și puneți-i într-o oală cu apă sărată, suficient pentru a acoperi doar vârfurile cartofilor. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți până se înmoaie furculița. (Când bagi o furculiță în cartof și cade fără rezistență, sunt gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
26
Scurgeți cartofii și așezați-i pe un prosop de ceai sau un prosop de hârtie. Cu palma, zdrobiți ușor cartofii, astfel încât să se deschidă puțin și să se despartă. Asigurați-vă că își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
27
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și adăugați usturoiul, șalotele, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper alb. Când usturoiul și șalotele sunt translucide, adăugați cartofii zdrobiți și aruncați, astfel încât toți să se sărute cu untul, șalotele și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
28
Se încălzește 5 minute, apoi se adaugă creme fraiche în tigaie cu jumătate din cantitatea de arpagic tocat. Aruncați astfel încât totul să fie frumos acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
29
Serviți în stil familial sau pe farfurii individuale și acoperiți cu restul de arpagic și puțină coajă de lămâie. Zestul oferă Spud - urilor un pic mai puțin tang și zip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Friptura de flanc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.