Friptură de flanc înfășurată Petit Filet cu cartofi zdrobiți cu Creme Fraiche

Friptură de flanc înfășurată Petit Filet cu cartofi zdrobiți cu Creme Fraiche
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia dvs. de rețete, friptură de flanc înfășurată Petit Filet cu cartofi zdrobiți cu Creme Fraiche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $13.06 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 1677 calorii, 80g de proteine, și 123G de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sparanghel, cartofi, ulei de măsline și piper măcinat. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încearcă Cartofi Zdrobiți Cu Hrean Cr Cromme Fra Croche, Cartofi Cu Cromme Fraiche Și Caviar, și Cartofi festonați cu Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sfoară de bucătărie sau scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Cu un prosop de hârtie, ștergeți toate ciupercile curate. (Nu le înmuiați în apă și apoi le scurgeți. Ciupercile sunt ca niște bureți mici. Vor suge apă și vor deveni moale.) Tăiați și aruncați partea uscată de la capătul tulpinilor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Întindeți ciupercile pe o tigaie mare și stropiți cu puțin ulei de măsline. Se condimentează cu sare și se aruncă pentru a acoperi. Prăjiți ciupercile timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Folosind un prosop de hârtie, ștergeți filetele și friptura de flanc pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Presărați ambele părți ale cărnii de vită cu sare și piper. Frecați vârfurile filetelor cu 1 lingură de cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Lăsați filetele să stea, acoperite, pentru a le aduce la temperatura camerei înainte de gătit.
8
Feliați friptura de flanc pe lungime în fâșii de 1 inch și înfășurați fiecare filet în jurul marginilor cu fâșiile de friptură de flanc. Este posibil să aveți resturi de friptură de flanc. Legați fiecare filet cu sfoară de bucătărie sau introduceți o scobitoare pentru a ține friptura de flanc la filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Când ciupercile sunt prăjite și frumos și maro auriu, scoateți din cuptor, lăsați să se răcească puțin și apoi tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de unt la foc mediu-mare. De îndată ce untul începe să baloneze și să devină spumos, aruncați ciupercile prăjite și orice ulei și picături de pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Călește ciupercile timp de 8 până la 10 minute, apoi deglazează tigaia cu vinul roșu. Gatiti pana cand cea mai mare parte a vinului rosu s-a redus la aproape nimic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Adăugați jumătate și jumătate în tigaie în timp ce amestecați ciupercile. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
14
Adăugați laptele și reduceți-l cu o treime. Ar trebui să aveți un sos bogat frumos, care acoperă spatele unei linguri și ține o linie prin ea. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Păstrați sosul cald până când este gata de servit. (Puteți să-l puneți într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă care fierbe ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Spălați sparanghelul și, cu un cojitor de legume, îndepărtați stratul exterior de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
16
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
17
Încălziți o tigaie mare cu 1 linguriță de ulei de măsline și adăugați slănina. Amestecați și gătiți slănina până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
18
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
19
Adăugați oțetul de vin alb și gătiți câteva secunde, apoi scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
20
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare. (Dacă aveți o tigaie foarte mare, puteți pune toate cele 4 file în tigaie. Dacă nu, gătiți în loturi folosind 1 lingură de ulei pe lot. Nu vrei ca fripturile să se atingă. Vrem să obținem o căutare frumoasă pe exteriorul filetelor și pentru a realiza acest lucru, filetele dvs. au nevoie de spațiu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
21
Adăugați filetele în tigaia fierbinte și căutați până când filetul dvs. s-a relaxat până la punctul în care va da drumul tigaiei, aproximativ 3 minute pe o parte, apoi răsturnați.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
22
Adăugați o grămadă generoasă de unt în tigaia fierbinte și, când este topită, înclinați tigaia spre dvs., astfel încât untul să se adune într-un singur loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
23
Adăugați cele 3 crenguțe pline de cimbru. Acum, cu o lingură mare, începeți să vă ungeți filetele cu untul aromat de cimbru topit. Întoarceți fileurile, ungeți-le din nou pe fiecare și transferați-le la cuptor pentru câteva minute până când sunt fierte până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
24
A servi: placă cartofii zdrobiți cu Creme Fraiche chiar într-o parte a Centrului farfuriei. Preluați filetele din cuptor și scoateți șirul sau scobitorii. Sprijiniți un filet de cartofi. Acoperiți cu sosul de ciuperci și așezați sparanghelul în fața fileului. Praf cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
25
Spălați cartofii și puneți-i într-o oală cu apă sărată, suficient pentru a acoperi doar vârfurile cartofilor. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți până se înmoaie furculița. (Când bagi o furculiță în cartof și cade fără rezistență, sunt gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
26
Scurgeți cartofii și așezați-i pe un prosop de ceai sau un prosop de hârtie. Cu palma, zdrobiți ușor cartofii, astfel încât să se deschidă puțin și să se despartă. Asigurați-vă că își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
27
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și adăugați usturoiul, șalotele, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper alb. Când usturoiul și șalotele sunt translucide, adăugați cartofii zdrobiți și aruncați, astfel încât toți să se sărute cu untul, șalotele și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
28
Se încălzește 5 minute, apoi se adaugă creme fraiche în tigaie cu jumătate din cantitatea de arpagic tocat. Aruncați astfel încât totul să fie frumos acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
29
Serviți în stil familial sau pe farfurii individuale și acoperiți cu restul de arpagic și puțină coajă de lămâie. Zestul oferă Spud - urilor un pic mai puțin tang și zip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Ingrediente

1buchetsparanghel, capete dure tăiatesparanghel, capete dure tăiate170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObacon feliat, pancetta sau prosciutto (aproximativ 6 felii), tocatbacon feliat, pancetta sau prosciutto (aproximativ 6 felii), tocat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfile de vită fiecare)file de vită fiecare)4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat20pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOarpagic tocat finarpagic tocat fin227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreme fraiche sau smântânăcreme fraiche sau smântână907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfingerling sau cartofi roșii micifingerling sau cartofi roșii mici680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfriptura de flanc (desprefriptura de flanc (despre4creveți și cu venePătrunjel proaspăt tocat, pentru garniturăPătrunjel proaspăt tocat, pentru garnitură11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocat, plus 3 crenguțe de cimbru proaspătcimbru proaspăt tocat, plus 3 crenguțe de cimbru proaspăt4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4creveți și cu venePiper alb măcinatPiper alb măcinat2421 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljumătate și jumătatejumătate și jumătate1Zest de lamaieZest de lamaie454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci (ciuperci buton sau ciuperci mixte precum shiitake, morels, porcini, chanterelles-aveți nevoie de 20 până la 25 de ciuperci buton sau 5 căni de ciuperci mixte feliate)ciuperci (ciuperci buton sau ciuperci mixte precum shiitake, morels, porcini, chanterelles-aveți nevoie de 20 până la 25 de ciuperci buton sau 5 căni de ciuperci mixte feliate)541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilUlei de măsline extravirgin (aproximativ, mai mult dacă este necesar)Ulei de măsline extravirgin (aproximativ, mai mult dacă este necesar)1801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră4creveți și cu veneSareSare2ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată76pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt nesăratunt nesărat1stickunt nesăratunt nesărat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de vin alboțet de vin alb2441 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de flanc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista