Friptură De Flanc În Stil Asiatic

Friptură De Flanc În Stil Asiatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc în stil asiatic. O porție conține 209 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, friptură de flanc, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc în stil asiatic, Asiatice Flanc Friptură, și Asiatice Flanc Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BatetiBateti
2
Adăugați friptură; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Se lasă la marinat la temperatura camerei 2 ore, întorcându-se ocazional.
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Transferați friptura în tigaia pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Scurgeți marinada din vas în cratiță medie; fierbe 3 minute. Se fierbe friptura până se gătește până la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Folosind clești, transferați fripturile pe platou; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CleșteClește
7
Tăiați transversal în felii subțiri și serviți, trecând marinada gătită ca sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista