Friptură de flanc Wasabi și cartofi glazurați Miso
Wasabi flanc friptură și cartofi Miso-glazurate ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de wasabi, cartofi fingerling, miso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Rețetă De Friptură De Flanc Wasabi, Friptură de flanc și Edamame cu pansament Wasabi, și Friptură de flanc cu Edamame sotat și pansament Wasabi-muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 și preîncălziți o tigaie pentru grătar din fontă. Într-un castron, combinați wasabi-ul și apa. Se amestecă hreanul și sosul de soia. Frecați friptura cu 1 linguriță de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți friptura la foc mare până se carbonizează ușor, 5 minute. Întoarceți friptura și întindeți wasabi-ul peste partea carbonizată.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți friptura timp de 10 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 135 pentru mediu-rar; transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți cartofii timp de 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se curăță. Ștergeți cratița.
Adăugați uleiul rămas și cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii, 5 minute.
Combinați miso și mirin; se adaugă la cartofi și se gătește, amestecând, până se glazurează, aproximativ 2 minute.
Feliați subțire friptura peste Bob și serviți cu cartofii și năsturelul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019