Friptură De Flanc Umplută Fragedă
Tender Steak flanc umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Fragedă, Friptură De Flanc Fragedă La Grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, sotati ceapa în unt până se înmoaie. Într-un castron mare, combinați firimiturile de pâine, condimentele de pasăre, sarea, 1/8 linguriță de piper și ceapa.
Aplatizați friptura la 1/2-in. grosime; se întinde cu umplutură până la 1 in. de margini.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; cravată cu sfoară de bucătărie. Frecați cu piperul rămas.
Plasați într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 50-55 de minute sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea și aruncați șirul.
Tăiați felii și păstrați la cald. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie; se toarnă într-o cratiță mică.
Combinați făina și bulionul până se omogenizează; se amestecă în sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura de flanc poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este SeaGlass rosul de Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Seaglass Rose de Pinot Noir]()
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.